Bel ons
+31 (0)541 291 577

Onze diensten


Historie

Autobedrijf Heisterkamp is opgericht in 1920 als taxi- garage en fietsenhandel door dhr. Willem Heisterkamp. In 1955 volgde een opsplitsing van het autobedrijf en de fietsenzaak doordat de zonen van dhr. Heisterkamp ieder hun eigen weg gingen. Mede hierdoor verhuisde het autobedrijf naar de overkant van de Denekamperstraat.

In 1962 was de uitbreiding gereed en werd dhr. Gerrit Heisterkamp de nieuwe eigenaar. Hij heeft de zaak samen met zijn vrouw tot 1991 gerund, Gerrit stond bekend om zijn uitstekende service. Helaas had Gerrit Heisterkamp geen opvolging en werd de zaak in 1991 verkocht aan Johan Wiefferink van het gelijknamige autobedrijf Wiefferink (www.wiefferink.com) te Denekamp. Het voltallige personeel werd hierbij overgenomen. Al snel bleek de locatie aan de Denekamperstraat te klein, waardoor uitbreiding noodzakelijk was.

In 1996 werd gekozen voor nieuwbouw op het industrieterrein de Mors aan de Eerste Stegge. Op deze locatie staat nu een prachtig bedrijf voorzien van een moderne showroom, werkplaats, tankstation en wasstraat..

Groei en uitbreiding

Vanaf 2002 is Autobedrijf Heisterkamp een “Bosch Car Service” geworden. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor garagebedrijven in Nederland. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf, voor regulier onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel en seizoencontroles. Bosch Car Service heeft kennis en techniek hoog in het vaandel staan, dit sluit perfect aan bij onze doelstelling: Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Begin 2007 zij we door de BOVAG onderscheiden vanwege het 75-jarig lidmaatschap. Hieruit blijkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid voor ons geen loze kreten zijn, maar waarden waar we dagelijks zorgvuldig mee omgaan.

In April 2013 zijn we ondanks de crisis begonnen met het uitbreiden van onze werkplaats. Door de groei van de afgelopen jaren was deze te klein geworden. Het magazijn is verplaatst naar een kelder, tevens is de huidige werkplaats vergroot.
 

Full-service autobedrijf

Tegenwoordig zijn wij een autobedrijf waarmee wij u op alle aspecten van het autorijden kunnen bedienen. Repareren, onderhouden, verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s tot aan het verhuren en leasen van auto’s.

U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken.

Team Heisterkamp

Onze specialisten

Peter Wiefferink

Directie/verkoop/lease

Christiaan Wiefferink

Directie

Jorg Nijsink

Financiën / Lease

Gijs Oortman

Administratie Lease

Rick Groenewold

Administratie

Levi de Munck Mortier

Administratie

Melle Zwiep

Marketing Cöordinator

Martin Bruggink

Verkoop Premium Import

Niels Nijhuis

Leaseadviseur

Joost Averesch

Verkoop

Lars Spit

Verkoop

Mats Ekelhof

Verkoop

Ryan Vennegoor

Verkoopondersteuning

Emiel Arends

Werkplaats receptie

Guus van Lochem

Front Office Receptionist

Anne Oude Engberink

Front Office Receptioniste

Werkplaats

Rien Floot

1e Monteur

Peter Heijdens

1e Monteur

Mark Boerrigter

1e Monteur

Wouter Oude Vrielink

1e Monteur

Melvin Snijders

1e Monteur

Ricardo Groote

Reconditioner

Gijs Oude Luttikhuis

1e Monteur

Thomas Bos

Leerling monteur

Wij kunnen u ook helpen met...

Private lease
Private lease is een trend die steeds groter wordt. Logisch, want er zitten veel voordelen aan! Bij ons kunt u als particulier op een hele vertrouwde en veilige manier nieuwe of jong gebruikte auto's leasen. Als u kiest voor een private lease contract, dan weet u precies waar u aan toe bent. U hoeft geen groot bedrag uit te geven om een auto aan te schaffen, maar betaald maandelijks voor o.a. verzekering en belasting (inclusief btw). Het enige dat u nog hoeft te doen is tanken!

Meer informatie

Zakelijke lease
Voor onze zakelijke klanten bieden wij leasecontracten op maat. Zo kunt u nieuwe of jong gebruikte auto's leasen die passen bij uw bedrijf of situatie. Heeft u een nieuwe medewerker aangenomen met een tijdelijk contract? Geen probleem! Bij ons is het ook mogelijk om een tijdelijk leasecontract af te nemen. Wij maken de offerte op maat en kunnen u hierbij veel flexibiliteit leveren. Zo loopt u minder risico en kunt u voor een zakelijke leaseauto kiezen die helemaal aansluit bij uw wensen!

Meer informatie